Produktas be gliuteno

Mix B mišinys duonai be gliuteno, 1 kg

Produktas be gliuteno Mix B mišinys duonai be gliuteno, 1 kg | Mano Vaistinė

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau
Produktas be gliuteno

Mix B mišinys duonai be gliuteno, 1 kg

Prekės kodas: 8111

.


Gamintojas: Dr.Schar
Įprasta kaina 4,69 €
Pranešti,
kai kaina nukris
0,21 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 7, kurių vertė 0,21 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 7, kurių vertė 0,21 € Sužinoti daugiau Sužinoti daugiau

MIX B miltų mišinys duonai be glitimo, 1kg

Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, augalinės skaidulos (gysločio luobelės, bambuko), nesmulkinti ryžių miltai 3,8%, lęšių miltai 3,6%, dekstrozė, tirštiklis: hidroksi - propilmetilceliuliozė, druska. Gali būti SOJŲ pėdsakų.

Maistingumo deklaracija. 100g yra: energinės vertės 1459 kJ/ 344 kcal, angliavandenių 80 g, iš kurių cukrų 2.8 g, riebalų 0.6 g, iš kurių sočiųjų 0.1 g, skaidulinių medžiagų 5.3 g, baltymų 2.5 g, druskos 0.76 g.

Naudojimo būdas.

Picos pado receptas.

Ingredientai (visi ingredientai turi būti kambario temperatūros): 300 g „Mix B“ miltų mišinio, 6 g sausų mielių arba 13 g šviežių mielių, 30 g alyvuogių aliejaus, 255 ml drungno vandens, 5 g druskos.

Paruošimas: sumaišykite visus ingredientus dubenėlyje iki vienalytės tešlos konsistencijos (jeigu naudojate šviežias mieles, ištirpinkite jas vandenyje ir supilkite į miltus). Padėkite tešlą ant stalviršio ir minkykite rankomis. Gerai išminkę, uždenkite drėgna servetėle ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių pakilti. Naudodamiesi kočėlu, tešlą iškočiokite. Padėkite ant aliejumi išteptos kepimo skardos. Ant paruošto picos pado sudėkite mėgstamiausius ingredientus. Paruoštą picą kepkite apie 20-25 minutes iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Atstovas: Oribalt Vilnius, UAB, Maišinės k. 1 C, Lentvario sen., Trakų rajonas, tel. (8-5) 268 8401

Gamintojas: Dr. Schär AG

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau