Arbatos ir vaistažolės

Erškėčių vaisiai, 100 g (K)

* -45%
logo
Arbatos ir vaistažolės Erškėčių vaisiai, 100 g (K) | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės

Erškėčių vaisiai, 100 g (K)

Код продукта: 8246

.


Производитель: Karvelio įmonė
logo
Для участников программы лояльности МОИ евро
* -45%
logo
  • plusPromoPanTextTypeMM
Обычная цена 2,29 €
Сообщить о снижении цены

Erškėčių vaisiai, 100 g

Raukšlėtalapiai, miškiniai ir paprastieji erškėčiai

Liaudies medicinoje erškėčių vaisių arbata vartojama kaip papildoma priemonė trūkstant organizme askorbo rūgšties (vitamino C), natūralus vitaminų šaltinis, kraujodarą skatinanti, gerinanti medžiagų apykaitą, kraujo krešėjimą, kapiliarų pralaidumą priemonė, skatinanti hormonų sintezę, šalta arbata mažina karščiavimą ir cholesterolio kiekį kraujyje. Kontraindikacijų, šalutinio poveikio vartojant erškėčių vaisių nėra. Sąveika su vaistais nežinoma.

Erškėčių vaisių paruošimas ir vartojimas

1–2 arbatinius šaukštelius vaisių užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palikti prisitraukti 1 valandą, išmaišyti, perkošti, likutį nuspausti. Gerti po stiklinę užpilo 2–3 kartus per dieną.  Fasuojant į filtro pakelius: 3–5 pakelius po 2 g, 4–7 pakelius po 1,5 g, 6–10 pakelių po 1 g vaisių užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palaikyti 1 valandą, pakelius išimti, nuspausti. Gerti po stiklinę užpilo 2–3 kartus per dieną.

Erškėčių vaisių gamintojas

A. Karvelio terapijos-fitoterapijos įmonė
Stoties g. 10, 4730 Švenčionys
Lietuva

Erškėčių vaisiai, 100 g (K) потребление

1–2 arbatinius šaukštelius vaisių užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palikti prisitraukti 1 valandą, išmaišyti, perkošti, likutį nuspausti. Gerti po stiklinę užpilo 2–3 kartus per dieną. Fasuojant į filtro pakelius: 3–5 pakelius po 2 g, 4–7 pakelius po 1,5 g, 6–10 pakelių po 1 g vaisių užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palaikyti 1 valandą, pakelius išimti, nuspausti. Gerti po stiklinę užpilo 2–3 kartus per dieną.