Žolelių arbata virškinimui

Ekologiška žolelių arbata Nr. 49 (viduriams laisvinti), 40 g

Žolelių arbata virškinimui Ekologiška žolelių arbata Nr. 49 (viduriams laisvinti), 40 g | Mano Vaistinė
Žolelių arbata virškinimui Ekologiška žolelių arbata Nr. 49 (viduriams laisvinti), 40 g | Mano Vaistinė
Žolelių arbata virškinimui

Ekologiška žolelių arbata Nr. 49 (viduriams laisvinti), 40 g

Код продукта: 97632

.


Производитель: Jadvygos žolės
Обычная цена 7,33 €
Сообщить о снижении цены
0,36 € Заказав этот товар, вы получите дополнительные баллы лояльности: 12, на сумму 0,36 € евро. Заказав этот товар, вы получите дополнительные баллы лояльности: 12, на сумму 0,36 € евро. Узнать больше Узнать больше

Ekologiška vidurius laisvinanti žolelių arbata Nr. 49, 40 g

Žolelių arbata yra su augalais, kurie laisvina vidurius. Sėjamieji linai, esantys arbatos sudėtyje, padeda palaikyti virškinamojo trakto funkciją. Arbata Nr. 49 nerekomenduojama esant laisviems viduriams.

Vidurius laisvinančios žolelių arbatos sudėtis

*Dėmėtųjų rūgčių, *paprastųjų raudonėlių žolė; *juodauogių šeivamedžių, *varnalėšų, *dygiųjų šunobelių, *juodavaisių aronijų vaisiai; *didžiųjų dilgėlių lapai; *paprastųjų kiaulpienių šaknys; *sėjamųjų linų sėklos; *balinių ajerų šakniasiebiai.

* ekologiškas produktas

Žolelių arbatos Nr. 49 paruošimas ir vartojimas

11,5 arbatinio šaukštelio žolelių mišinio užplikyti 0,5 litro verdančio vandens, užvirti, palaikyti šiltai 2 val., nukošti, nuspausti. Arbatą išgerti 35 kartus per dieną prieš valgį.

Pastabos

Arbatų mišinių sudėtis gali kisti. Kiekvieno žmogaus reakcija į žoleles gali skirtis.

Įspėjimas

Žolelių arbatos nerekomenduojamos, kai žmogus jautrus jų komponentams, kai arbatos vartojamos ne pagal nurodymus ir pernelyg dideliais kiekiais. Pacientui derėtų informuoti gydytoją apie žolelių arbatos vartojimą, kai jis skiria gydymą.

Žolelių arbatos virškinimui gamintojas

UAB Jadvygos žolės

Ekologiška žolelių arbata Nr. 49 (viduriams laisvinti), 40 g потребление

1–1,5 arbatinio šaukštelio žolelių mišinio užplikyti 0,5 litro verdančio vandens, užvirti, palaikyti šiltai 2 val., nukošti, nuspausti. Arbatą išgerti 3–5 kartus per dieną prieš valgį.