Vitaminas D3 su kokosų aliejumi ECOSH 4000 TV, 10 ml
Vitaminas D3 su kokosų aliejumi ECOSH 4000 TV, 10 ml
-
Код продукта:
21401
.
Производитель: Ecosh Life
-
Бесплатная доставка при покупке на 30 евро и больше
-
Акции и скидки, указанные в интернет-аптеке, применяются к покупкам по интернету
-
Часто задаваемые вопросы (ЧЗВ)
ECOSH vitaminas D3 su kokosų aliejumi 4000TV, 10ml
Maisto papildas
Didelė dozė vitamino D3 suaugusiems.
Vitaminas D3 padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą.
ECOSH Vitamino D3 pagrindas – kokosų aliejus. Vitaminas D3 (cholekalciferolis) išgaunamas iš lanolino, kuris gaminamas iš avių vilnos.
Vitamino D dažniausiai gaunama nepakankamai dėl nepilnavertės mitybos, per mažo buvimo saulėje, tam tikrų organizmo funkcijų sutrikimo, amžiaus, viršsvorio.
ECOSH - Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
1 lašas %RMV*
Vitaminas D3 4000 TV/100 μg 2000%
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).
Sudedamosios dalys: cholekalciferolis (vitaminas D3), MCT (vidutinės grandinės trigliceridų) kokosų aliejus.
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO.
Gaminio sudėtyje nėra kviečių, glitimo, miežių, sojų, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, laktozės, sulfitų, salierų, žuvies, vėžiagyvių, želatinos pėdsakų.
Vartojimas: rekomenduojama vartoti suaugusiems po 1 lašą per dieną.
Įspėjimai: maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 10 ml.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 22°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Savanorių pr. 176, Vilnius, Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.
Aprašas atnaujintas: 2022-03-02