Arbatos ir vaistažolės virškinimui

Miškinės sidabražolės šakniastiebiai, 50 g (K)

1+1
logo
Arbatos ir vaistažolės virškinimui Miškinės sidabražolės šakniastiebiai, 50 g (K) | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės virškinimui

Miškinės sidabražolės šakniastiebiai, 50 g (K)

Код продукта: 1902

.


Производитель: Karvelio įmonė
logo
Для участников программы лояльности МОИ евро
1+1
logo
  • Второй, такой же товар будет бесплатным.
  • Предложение действительно при добавлении в корзину не менее двух одинаковых товаров.
Обычная цена 2,99 €
Сообщить о снижении цены

Miškinės sidabražolės šakniastiebiai, arbatos ir vaistažolės virškinimui, 50 g (K)

  • Liaudies medicinoje miškinės sidabražolės šakniastiebiai vartojami kaip sutraukianti priemonė: į vidų - esant ūmiam  nespecifiniam viduriavimui, sergant ūmiu gastroenteritu, enterokolitu ir dizenterija, išoriškai - esant gleivinės uždegimams burnos ir ryklės ertmėje.
  • Nuovirus liaudies medicina naudoja nuo alergijų, antihipertenzijų, virusinių susirgimų, imuninei sistemai stimuliuojanti.

Miškinių sidabražolių šakniastiebių arbatos virškinimui vartojimas

4 g susmulkintų sidabražolių šakniastiebių reikia užpilti 150 - 200 ml karšto vandens ir pakaitinti ant silpnos ugnies 20 minučių, atvėsinus perkošti. Išmirkusias vaistažoles išspausti. Gerti po 1-2 valgomus šaukštus 3-4 kartus per dieną, 15 minučių prieš valgį.

Šalutinis sidabražolių poveikis

  • Jautriems ligoniams gali atsirasti pykinimas ir vėmimas.
  • Jei viduriuojama ilgiau negu 3-4 dienas, būtina kreiptis į gydytoją.
  • Sąveika su vaistais nežinoma.
  • Miškinių sidabražolių šakniastiebių arbatos nevartoti užkietėjus viduriams.

Miškinių sidabražolių šakniastiebių arbatos gamintojas

Karvelio įmonė

Miškinės sidabražolės šakniastiebiai, 50 g (K) потребление

4 g susmulkintų sidabražolių šakniastiebių reikia užpilti 150 - 200 ml karšto vandens ir pakaitinti ant silpnos ugnies 20 minučių, atvėsinus perkošti. Išmirkusias vaistažoles išspausti. Gerti po 1-2 valgomus šaukštus 3-4 kartus per dieną, 15 minučių prieš valgį.