Arbatos ir vaistažolės

Karčiųjų kiečių (pelynų) žolė, 50 g (K)

-35%
logo
Arbatos ir vaistažolės Karčiųjų kiečių (pelynų) žolė, 50 g (K) | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės

Karčiųjų kiečių (pelynų) žolė, 50 g (K)

Код продукта: 09994

.


Производитель: Karvelio įmonė
logo
Для участников программы лояльности МОИ евро
-35%
logo
Специальная цена
1,42 €
Вы сэкономили:
0,77 € (35%)
Обычная цена 2,19 €
Сообщить о снижении цены

Karčiųjų kiečių (pelynų) žolė, žolelių arbata,100 g

Liaudies medicinoje pelynų žolė vartojama kaip kartumynas apetitui žadinti, kaip karminatyvas, choleretikas, skrandžio sulčių ir tulžies išsiskyrimui didinti, lėtiniam gastritui su sumažintu rūgštingumu, spazminiams žarnyno ir tulžies latakų sutrikimams gydyti, virškinimui gerinti. Anot liaudies medicinos, pelynai turi baktericidinių savybių, gydo grybelines ligas ir yra aktyvus antibiotikas.

Kiečių žolės vartojimas

Vieną arbatinį šaukštelį kiečių žolės užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palikti 10 minučių prisitraukti, išmaišyti, perkošti, likutį nuspausti. Gerti po pusę stiklinės užpilo 2-3 kartus per dieną apetitui sužadinti prieš valgį, o tulžies išsiskyrimui skatinti po valgio. Fasuojant į filtro pakelius: 1 pakelį žolės po 2 g ir po 1,5 g, arba 2 pakelius po 1 g užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palaikyti 10 minučių, pakelius išmiti, nuspausti. Gerti po pusę stiklinės užpilo 2-3 kartus per dieną apetitui sužadinti prieš valgį, o tulžies išsiskyrimui skatinti – po valgio.

Kontraindikacijos

Skrandžio ir žarnyno opos.

Šalutinis kiečių žolės poveikis

Galimas tik perdozavus. Tada gali pasireikšti skrandžio ir žarnyno spazmai, vėmimas, šlapimo susilaikymas, sunkiais atvejais gali pasireikšti svaigulys, centrinės nervų sistemos sutrikimai, inkstų pakenkimas.

Atsargumas vartojant
Neperdozuoti.

Sąveika su kitais vaistais
Nenustatyta.

Kiečių žolės gamintojas

Karvelio įmonė

Karčiųjų kiečių (pelynų) žolė, 50 g (K) потребление

Vieną arbatinį šaukštelį kiečių žolės užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palikti 10 minučių prisitraukti, išmaišyti, perkošti, likutį nuspausti. Gerti po pusę stiklinės užpilo 2-3 kartus per dieną apetitui sužadinti prieš valgį, o tulžies išsiskyrimui skatinti po valgio. Fasuojant į filtro pakelius: 1 pakelį žolės po 2 g ir po 1,5 g, arba 2 pakelius po 1 g užpilti stikline verdančio vandens, uždengti, palaikyti 10 minučių, pakelius išmiti, nuspausti. Gerti po pusę stiklinės užpilo 2-3 kartus per dieną apetitui sužadinti prieš valgį, o tulžies išsiskyrimui skatinti – po valgio.

Reikia