Mix C begliuteniai miltai pyragams, sausainiams, 1 kg
Mix C begliuteniai miltai pyragams, sausainiams, 1 kg
-
Product code:
8112
.
Manufacturer: Dr.Schar
-
Free shipping in Lithuania when buying for 30€ and more, within 1- 3 work days
-
The promotions and discounts listed in the online pharmacy apply only when shopping online
-
Frequently asked questions (F.A.Q.)
MIX C miltų mišinys be glitimo pyragams ir sausainiams, 1kg
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, ryžių miltai, lęšių miltai, modifikuotas tapijokų krakmolas, tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva. Gali būti SOJŲ pėdsakų.
Maistingumo deklaracija. 100g yra: energinės vertės 1504 kJ/354 kcal, angliavandenių 84 g, iš kurių cukrų 0.2 g, riebalų 0.5 g, iš kurių sočiųjų 0.1 g, skaidulinių medžiagų 2.2 g, baltymų 2.5 g, druskos 0.05 g.
Naudojimo būdas.
Trapių sausainių receptas.
Ingredientai (visi ingredientai turi būti šalti): 250 g „Mix C“ miltų mišinio, 75 g cukraus pudros, 80 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinio, 8 g kepimo miltelių, 20 ml vandens, šiek tiek citrinos žievelės.
Paruošimas: suberkite miltų mišinį ant stalviršio ir padarykite nedidelę duobutę centre. Į duobutę sudėkite cukrų, citrinos žievelę, kepimo miltelius, sviestą, kiaušinį ir įpilkite vandenį. Greitai išminkykite tešlą ir palikite šaldytuve bent valandai. Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir suformuokite apvalius sausainius. Sudėkite sausainius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Sausainius kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180°C temperatūros apie 10 minučių.
Kekso receptas.
Ingredientai (visi ingredientai turi būti kambario temperatūros): 220 g „Mix C” miltų mišinio (išsijoto), 150 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 3 kiaušiniai, 8 g kepimo miltelių, 125 ml pieno.
Paruošimas: išplakite sviestą iki purios masės. Įberkite pusę cukraus ir plakite iki 2 minučių. Įmuškite atskirtus kiaušinio trynius, supilkite pieną ir suberkite kepimo miltelius kartu su miltų mišiniu. Sumaišykite. Atskirai suplakite kiaušinių baltymus su likusiu cukrumi iki standžių putų. Sumaišykite abu mišinius kartu. Gautą masę supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180°C temperatūros apie 50 minučių. Papuoškite keksą glajumi, uogiene ar šviežiais vaisiais. Norėdami pagaminti šokoladinį keksą- įmaišykite papildomai 2 valg. šaukštus kakavos miltelių.
Atstovas: Oribalt Vilnius, UAB, Maišinės k. 1 C, Lentvario sen., Trakų rajonas, tel. (8-5) 268 8401
Gamintojas: Dr. Schär AG