Ecozym Prime + kofermentas Q10 ECOSH, 90 kapsulių
Ecozym Prime + kofermentas Q10 ECOSH, 90 kapsulių
-
Product code:
21418
.
Manufacturer: Ecosh Life
-
Free shipping in Lithuania when buying for 30€ and more, within 1- 3 work days
-
The promotions and discounts listed in the online pharmacy apply only when shopping online
-
Frequently asked questions (F.A.Q.)
ECOSH Ecozym Prime + kofermentas Q10, 90 kapsulių
Maisto papildas
ECOZYM PRIME vartojamas kai kasa nepakankamai gamina ir išskiria virškinimo fermentų, ir tai sukelia virškinimo sutrikimų.
Su virškinimo fermentais amilaze, proteaze, laktaze, lipaze, celiulaze bei kofermentu Q10.
Kofermentas Q10, dar žinomas kaip ubichinonas, yra į vitaminą panašus riebaluose tirpus antioksidantas, randamas visose ląstelėse ir dalyvaujantis generuojant energiją.
ECOSH - Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
3 kapsulės
Amilazė 17000* u/g
Proteazė 4300* u/g
Laktazė 2900* u/g
Lipazė 700* u/g
Celiulazė 150* u/g
Kofermentas Q10 39.75 mg
*u=fermentų aktyvumas
Sudėtis: Amilazė, proteazė, laktazė, lipazė, celiulazė, kofermentas Q10 (ubichinonas), ryžių miltai, pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: 3 kapsulės per dieną užsigeriant stikline vandens prieš pat valgį.
Įspėjimai: Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 50 g, 90 vegetarinių kapsulių, 500 mg kapsulė.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Savanorių pr. 176, Vilnius, Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.
Aprašas atnaujintas: 2022-03-31